Project Lee

PROJECT LEE: 2013 FISH HOEK

Project: New triple story home on sloping site. The basement floor, intended for use by the owner as a kitchen for her catering business, was cut from the hillside. Sand bagging and retaining walls were built to fortify this level and an agricultural pipe installed to cope with drainage. The ground floor, built level with the road, consists of the balcony entertainment area complete with braai, study, lounge, family kitchen, w/c and garages, with the bedrooms contained on the upper third floor. To cut costs, the exterior walls were finished in ROK face work and then painted, thus eliminating the necessity of exterior plastering.

Foundation work on Project Lee

Foundation work on Project Lee

Concrete laid into foundations on Project Lee

Concrete laid into foundations on Project Lee

Truss work carried out on Project Lee.

Truss work carried out on Project Lee.