Project Pospech

PROJECT POSPECH: 2012 MEADOWRIDGE

Construction Project: Add upper floor with bedrooms and bathrooms and upper external entertainment deck, wired for light and sound and situated surrounded by the steeply sloping roof and overlooking the ground floor patio/braai and pool area. The entire lower floor was revamped with original bar room, kitchen and lounge re-located. The original sunken entertainment room was leveled and aluminium stacker doors fitted for access to pool area. Interior fireplace, cast concrete spiral staircase and external covered braai area.

Architect: Bronwyn Oosthuizen
Job location: Meadowridge, Cape Town

Project Pospech before any construction work was begun.

Project Pospech before any construction work was begun.

Rib and Block deck work ready to be cast with concrete at Project Pospech.

Rib and Block deck work ready to be cast with concrete at Project Pospech.

Construction Work: Brick work of the second floor of Project Pospech nearly complete and ready for plastering.

Brick work of the second floor of Project Pospech nearly complete and ready for plastering.