Project Lumpp

PROJECT LUMPP: 2013 CONSTANTIA

Project:  Add lounge, bedrooms, bathrooms and garages to L-shaped extension on two floors. To cut costs the original mazista roof slates were shifted to the back of the house and a new profile cement tile redistributed to the new extension. The final effect was aesthetic and the blend invisible to the eye. Aluminium windows were fitted to replace he original timber frames all round to match the new section. This also served to continue the seamless effect between old and new.

Project Lumpp before any construction work was carried out.

Project Lumpp before any construction work was carried out.

Excavation work carried out at Project Lumpp. Trenches were dug and concrete for the foundations laid.

Excavation work carried out at Project Lumpp. Trenches were dug and concrete for the foundations laid.

Project Lumpp near completion. The above image shows a finished room at Project Lumpp; downlighters, aluminium ballisters and tiling work can be seen.

Project Lumpp near completion. The above image shows a finished room at Project Lumpp; downlighters, aluminium ballisters and tiling work can be seen.